Bioresonantie

De basis van Bioresonantie berust op inzichten en ontwikkelingen uit de Biofysica.
De Biofysica is de gedachte dat het gehele lichaam bestaat uit cellen, die trillen op bepaalde frequenties en daardoor met elkaar in verbinding staan.

Als een ziekte optreedt dan is de verbinding van het optimaal trillen tussen de cellen belemmerd. De cellen kunnen dan niet goed meer functioneren waardoor de energie niet goed kan doorstromen.
De bioresonantie-therapie heeft tot doel ziekmakende invloeden en oorzaken op te sporen, uit te schakelen en de zelfgenezend kracht van het lichaam te activeren.
Tijdens de therapie worden de verstorende trillingspatronen door de BioScan SRT of BICOM 2000 opgezocht, gecorrigeerd en geoptimaliseerd.

De BioScan SRT scan is de nieuwste op het gebied van bioresonantie en is FDA en CE erkend als klasse IIa medisch apparaat, een unicum op dit gebied!

Voordat er begonnen kan worden met de bioresonantie behandeling moet duidelijk zijn waar de klachten vandaan komen.
Het eerste consult duurt anderhalf tot twee uur en bestaat uit een uitgebreid gesprek en een meting met de BioScan SRT en of BICOM 2000. Afhankelijk van de klachten en bevindingen maak ik een behandelplan bestaande uit oa. klassiek homeopathische remedies, dieet- en leefstijladviezen, kruidentherapie en/of supplementen. Er wordt op korte of langere termijn een vervolg afspraak gemaakt, afhankelijk van deze behandelplan.

De Bioresonantie behandeling is er dus op gericht om het lichaam aan te zetten tot herstel. Zowel acute als chronische klachten kunnen worden behandeld.

Vervolg behandelingen duren 30 tot 60 minuten afhankelijk van de klachten en gekozen behandelroute.