Bioresonantie therapie

home

 

Afbeeldingsresultaat voor Bioscan srt

De basis van Bioresonantie berust op inzichten en ontwikkelingen uit de Biofysica.
De Biofysica is de gedachte dat het gehele lichaam bestaat uit cellen, die trillen op bepaalde frequenties en daardoor met elkaar in verbinding staan.
Als een ziekte optreedt dan is de verbinding van het optimaal trillen tussen de cellen belemmerd. De cellen kunnen dan niet goed meer functioneren waardoor de energie niet goed kan doorstromen.
De bioresonantie-therapie heeft tot doel ziekmakende invloeden en oorzaken op te sporen, uit te schakelen en de zelfgenezende kracht van het lichaam te activeren.

Tijdens de therapie worden de verstorende trillingspatronen door de BioScan SRT   opgezocht, gecorrigeerd en geoptimaliseerd. Deze scan is de nieuwste op het gebied van bioresonantie en is FDA en CE erkend als klasse IIa medisch apparaat, een unicum op dit gebied!


Voordat er begonnen kan worden met de bioresonantie behandeling moet duidelijk zijn waar de klachten vandaan komen.
Het eerste consult duurt anderhalf uur en bestaat uit een uitgebreid gesprek en een meting met de BioScan. Afhankelijk van de klachten en bevindingen maak ik een behandelplan bestaande uit oa.a. klassiek homeopathische remedies, dieet- en leefstijladviezen, kruidentherapie en/of supplementen. Er wordt op korte of langere termijn een vervolg afspraak gemaakt, afhankelijk van deze behandelplan.

De Bioresonantie behandeling is er dus op gericht om het lichaam aan te zetten tot herstel! Zowel acute als chronische klachten kunnen worden behandeld.
Vervolg behandelingen duren ca. 50 minuten. In sommige gevallen is 20 á 30 minuten al voldoende.


 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
       
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
 

 

Webdesign by WY