Gewichtsreductie

Bent u altijd bezig met een dieet, valt u af maar komt u net zo makkelijk weer aan? Of lukt het u terwijl u weinig eet maar niet om af te vallen? Voelt u u moe, futloos, opgeblazen of heeft u zelfs serieuse medische klachten waar aandacht aan besteedt moet worden? Weet u eigenlijk niet meer wat u moet doen om u weer fit te voelen én af te vallen? Dan wordt het nu de hoogste tijd om u leefstijl eens echt onder de loep te nemen.

Niet of moeilijk af kunnen vallen kan met verschillende factoren te maken hebben:-

- Te weinig kennis hebben over gezonde voeding of tekorten aan bepaalde voedingsstoffen

- Stress en de invloeden ervan op het lichaam, mn. onze hormonen

- insuline resistentie

- darmproblemen

- hormonaleklachten

- infecties

- emoties

- toxines zoals amalgaam

 

Behandeling:

  • Heeft u verder geen klachten, valt u normaal gesproken makkelijk af maar wilt u leren hoe gezond te leven en u energie te verbeteren dan duurt een eerste consult één uur. Heeft u lichamelijke en/of emotionele klachten of valt u moeilijk af dan is twee uur nodig.
  • Tijdens een eerste consult probeer ik samen met u d.m.v. een anamnese en vragenlijst te achterhalen waar het probleem ligt. U krijgt van mij een werkboek mee waarin u leert ontdekken wat voor invloed bepaalde voedingstoffen op u hebben en leert u welke voedingstoffen u gezond kunnen maken en tegelijkertijd helpen om af te vallen.

  • Bioresonantie test en oorpunten behandeling. Bioresonantie is een verschijnsel waarbij een trilling (frequentie) een ander voorwerp of weefsel laat meetrillen. Dit treedt op als beide frequenties hetzelfde zijn. Als men een snaar van een harp aanslaat, zal een andere snaar meetrillen als deze dezelfde frequentie heeft. Dit verschijnsel kunnen we gebruiken om klachten te onderzoeken en te behandelen. 
    Tijdens een eerste consult wordt u met de BioScan SRT   getest om o.a. te onderzoeken of er voedingsstoffen zijn waar u niet tegen kunt en of u voedingstekorten hebt. Ook worden de uitscheidingsorganen (lever, nieren, darmen, lymfesysteem) energetisch getest om te kijken of en hoe deze extra ondersteuning nodig hebben tijdens het afvallen.
    De oorpunten acupressuur behandeling – 10 punten op het oor die een bepaald orgaan in het lichaam vertegenwoordigen worden óf gestimuleerd óf tot rust gebracht door middel van de BICOM. Deze behandeling dient in het begin van de behandeling wekelijks herhaald te worden. Later is om de week of 3 weken vaak voldoende. Deze behandeling duurt ca. 30 minuten inclusief wegen en kort gesprek.

  • U krijgt informatie over het oerdieet - het dieet dat onze immuunsysteem, de hormoonhuishouding en de darmen helpt te herstellen. Afhankelijk vanu hulpvraag wordt er een wat 'strenge' vorm van oerdieet geadviseerd in het begin of een mildere versie.
  • Verder krijgt u indien nodig leefstijl adviezen, vitaminen/mineralen/supplementen adviezen en bij bepaalde klachten klassiek homeopathische ondersteuning.

Het boek OERSLANK van Yvonne v Stigt is een mooie handleiding op zoek naar een gezond lichaam en een (blijvend) gezond gewicht. Kijk ook op de site www.oerslank.nu

home

Webdesign by WY